Mi tudjuk hogyan legyen szép az otthona! 

Ágytakaró

Az ágytakaró a lakberendezésben hosszú múltra tekintenek vissza. Jelen voltak már majdnem az őskortól kezdve a középkori parasztházak, a polgári lakásokban és szinte minden korban minden réteg hálószobájában. Az ágytakarók, mint a függönyök és az  új bútorkárpit szövetek is nagyon sok félék lehetnek. A hálószoba hangulatát megváltoztatja egy-egy jól megvarrt a többi dekoranyaghoz illeszkedő ágytakaró. Egy jól megválasztott ágytakaró nem csak hálószobánk szemet gyönyörködtető igazi dísze lehet, hanem praktikus védelmet is nyújt ágyunk számára. Az ágytakarók méretét célszerű úgy megválasztani, hogy az ágy mérettől hosszabb legyen, így esztétikus lelógása van. Az ágytakaró szélességi méretének meghatározásához készítettük a segédletünket.
A RO-KA Lakástextil Áruházunkban ami 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112-ben várja az oda látogatókat ahol lehetőségük van: ágyterítőpléd, gyermek ágytakaró, steppelt ágytakaró, bélelt ágytakaró, kétoldalas ágytakaró megvásárlására is, valamint az ágytakaró varrás is biztosított azoknak a vásárlóknak akik nálunk vásárolnak ágytakarót.
 
Ágytakarók
Gaudi 613 C13
Ágytakarók
Gaudi 613 C15
Ágytakarók
Oriente 608 C06

 

 

Ágytakarók
Oriente 608 C15
Ágytakarók
Persia 749 C07
Ágytakaró
Persia 749 C09

 

Ágyterítőpléd


A praktikus ágyterítőpléd hangulatossá és otthonossá teszik mindenki hálószobáját, miközben megfelelnek a mai trendeknek. Az ágyterítőplédek modern hangulatot meleget kölcsönöznek a testnek az ágyának és a lakás díszének.

Kétoldalas Ágyterítőpléd
Comforter-lines C06
Kétoldalas Ágyterítőpléd
Comforter-lines C12
 

 

 

Ágyterítőpléd
Plaid-otoman zöld pléd
Ágyterítőpléd
Plaid-otoman bordó pléd
Ágyterítőpléd
Plaid-otoman mustár pléd

 

Gyermek ágytakaró

 

A kellemesen lágy és puha gyermek ágytakaró sem maradhat ki a kínálatunkból. Csodás színükkel bármely gyerekszoba kiegészítői lehetnek ezek a  gyermek ágytakarók.

gyermek ágytakaró

gyermek ágytakaró

Léghajós gyerek pléd

gyermek ágytakaró

Princess

Autós gyerek pléd

 

Steppelt ágytakaró

A steppelt ágytakaróink esetén a steppelés nem külön művelet, hanem az új gyártási mód eredménye.
A kinézetében megtévesztésig hasonlít a steppeléshez, a töltet a minták között rögzül, és a megjelenése is igen dekoratív. Egyes takarók esetén további előny, hogy két főoldala lehet az ágytakarónak, úgy, hogy az egyik oldal pontosan ellentétes színállású, mint a másik oldal.

Steppelt ágytakaró
Letter natúr fekete-fehér
Steppelt ágytakaró
Presley ezüst
Steppelt ágytakaró
Presley natúr

 

 

 

Bélelt ágytakaró

 

A bélelt ágytakaró igen kedvelt, mert kellemes melegséget biztosít azoknak akik bélelt ágytakarót szeretnének a hűvösebb napokra választani. A nagyobb igénybe vételre, a legelőnyösebb választás erre a célra a bélelt takaró. Ebbe a bélelt ágytakaróba kerül egy fríznek nevezett anyag az alsó és felső látványtextil közé. Ezt a közbélést (flies-t) le kell varrni ami, lehet egyenes vagy akár bonyolult mintázatú, ami szintén dekorálja a bélelt takarónkat.

Bélelt ágytakaró
Infinty ágytakaró
Bélelt ágytakaró
Vintage bézs
Bélelt ágytakaró
Bellini C115

 

 

Kétoldalas ágytakaró

 

Ágya dísze lehet a remek kétoldalas ágytakaró bármelyike. Forgassa hangulatának megfelelően a kétoldalas ágytakarót, vidám színei felöltöztetik hálószobáját, vagy a nappali szobáját.

 

 

kétoldalas ágytakaró
Bastian C02 fehér
kétoldalas ágytakaró
Bifor C05 barna-fehér
kétoldalas ágytakaró
Colcha Bohopi fehér

 

 

kétoldalas ágytakaró
Leave natúr lila-fehér
kétoldalas ágytakaró
Nayla ch04 zöld
kétoldalas ágytakaró
Nayla ch09 lila

 

 

 

Ágytakaró varrás

 

Ágytakaró varrást is vállalunk. A hálószoba hangulatát megváltoztatja a jól megvarrt ágytakaró. Legyen az steppelt, fodros vagy minimál stílusú a megálmodott ágytakaró, mi készséggel elkészítjük a kiválasztott ágytakarót. Segítünk kiválasztani az ön takarójához a megfelelő textíliát.

 

RO-KA Lakástextil Áruház    |   1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu